Long Beach Resort 4* – Hurgada, Leto 2020.

 

Hotel Long Beach Resort 4*  u Hurgadi, bivši je Hilton Long Beach Hotel 4*, izašao je iz lanca Hilton i na taj način uspeo da zadrži šarm ovog lanca hotela, uz izuzetne cene.

LONG BEACH RESORT, HURGADA – CENOVNIK LETO 2020.

CENA OBUHVATA PAKET ARANŽMAN:
AVION, AVIO TAXE I SMEŠTAJ U HOTELU NA BAZI ALL.INC

Smeštaj: Ogroman hotelski kompleks, smeštajne jedinice mogu biti udaljene od glavne zgrade ili plaže. U okviru hotela je 912 soba, sve sobe poseduju terasu ili balkon, klimu, mini bar, sef, SAT TV, prostrano kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i fenom za sušenje kose.

Sadrzaj: 3 restorana, Italijanski Al Dente restoran, egipatski restoran, 5 barova među kojima se nalaze barovi na plaži i pored bazena, 7 bazena, sopstevni ronilački centar, sportovi na vodi, sala za bilijar, mini golf, 4 teniska terena, fitnes sauna, Spa centar, centar lepote. Za najmlađe goste tu su dečiji bazen, dečiji klub, animacije.

Plaža: Hotel poseduje veliku peščanu plažu, izražena je plitka voda zbog plime i oseke.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera  ( samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima. Večera se služi i u Podium restoranu, uz obaveznu rezervaciju. Užina se služi u Pool an Beach barovima u tačno određenim terminima.  Pića su besplatna u  restoranima u toku obroka, kao i u sledećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge.

Dodatno se plaćaju: sva topla pića, osim američke kafe i čaja, uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, i sve ono što nije pomenuto. Sva hrana, piće, tanjiri i čaše su zabranjeni van restorana i barova.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora OTP br. 64/ 2020.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU HURGADA HOTELI

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.