Cleopatra Luxury Resort 5* – Hurgada, Leto 2019.

Nalazi se u mestu Makadi bay oko 35km od centra Hurgade i aerodroma.

Kompleks zauzima oko 300.000 m2 i 530 smeštajnih jedinica (485 standardnih soba, 30 porodičnih soba, 10 master apartmana i 5 junior suit-a) koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada (prizemlje, prvi i drugi sprat). Lepo je uređen i ima puno zelenila.

Kompleks poseduje prelepu peščanu plažu dugačku 400 m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Usluga je all Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: rani kontinentalni doručak, doručak (07:00-10:00), kasni doručak, ručak (12:30 – 14:30), popodnevna užina, pizza i kolači, večera (19:00 – 21:30), ponoćna užina, dečiji bife (12:30 – 13:00 i 18:30 – 19:30) i Gala veče sredom (16:45 – 21:00). Večera se takođe služi u restoranima Vista Mare i Rock Lobster besplatno jednom tokom boravka u svakom restoranu, uz prethodnu rezervaciju dan ranije. Mini bar se dopunjuje mineralnom vodom dnevno, a sokovima jednom po dolasku. U konceptu su još i različite vrste kolača, voća, sladoleda. Osim toga služe se čajevi i espresso.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju Lobby bar otvoren  24 sata, Vista Mare bar, pool bar, sport bar, wellness bar.

Standardne sobe 35 m2(dvokrevetne sobe i sofa) imaju balkon/terasu/verandu, pogled na vrt. Poseduju LCD SAT TV, fen, mini bar, sef, TWC i klima uređaj. Deluxe sobe sa pogledom na more uz doplatu. Family sobe imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.

8 spoljašnjih bazena uključujući jedan koji se greje tokom zime i 2 dečija bazena , besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama, dečiji klub sa interesantnim igricama i spoljnim igralištem (od 4 do 12 godina). 6 teniskih terena (naplaćuje se korišćenje opreme i osvetljenja), jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar a uz doplatu: rent-a-car, usluge lekara, pranje veša.

Plaća se: parno kupatilo, sauna, Jacuzzi, Shisha corner, babysiting, Spa, golf, Aquapark, jahanje, sportovi na vodi, ronjenje.

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na oko 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, kombinovani su sa lokalnim načinom života, i daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.