HOTEL KORALI 2* – SUTOMORE

CRNA GORA LETO 2022.

Hotel Korali 2* nalazi se u Sutomoru neposredno uz šljunkovitu plažu smešten je ovaj hotelski kompleks paviljonskog tipa.

Smeštaj : Renovirane komforne sobe su sa kupatilom (modernija oprema, fen za kosu) i terasom, a većina je okrenuta prema moru. Nova oprema u sobama : klima, radni sto sa stolicom, stalak za frižider, TV sa kablovskim programom, telefon, ormar, noćni stočić, veliko ogledalo, čiviluk, podne staze.

U većem broju soba nalaze se novi dušeci, nova posteljina, zavese i draperije. Stara oprema – okviri za krevet i stočić za kofer.

Hotelski sadržaji : Hotel raspolaže klimatizovanim pansionskim i a la carte restoranom, aperitiv barom, hotelskim sefom, internet vezom, poligonom za male sportove i rekreaciju i sopstvenim parkingom.

Gosti hotela mogu na šljunkovitoj plaži, koja se nalazi odmah ispred hotela (na udaljenosti oko 50 m), koristiti plažni mobilijar po povlašćenim cenama.

Usluga : Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Boravak na bazi light all inclusive usluge. Obroci se služe po principu samoposluživanja.

Light all inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru od obroka kao i pivo ( iz aparata), vino, sokove i vodu za vreme ručka i večere. Od 12.00 do 22.00 u All inclusive zoni gostima su na raspolaganju : aparat za pivo, vino, sokovi, voda, rakija, kuvana kafa, čaj i apetisani.

HOTEL KORALI 2* SUTOMORE – CENOVNIK LETO 2022.

Hotel KOrali Sutomore leto 2022

U CENU JE URAČUNATO
Boravak na bazi odabrane usluge. Obroci se služe po principu samoposluživanja.

HOTEL KORALI2* SUTOMORE DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 eur osoba/ dan
Doplata za jednokrevetnu sobu 30%

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 2 godine gratis
Jedno dete u 1/2 sobi, u pratnji dve odrasle osobe GRATIS
Jedno dete u 1/2 +1 u pratnji dve odrasle osobe 50%
Dvoje dece u 1/2+1 sobi, u pratnji dve odrasle osobe, 1x GRATIS +1x 50%
Jedno dete u 1/2 sobi, u pratnji jedne odrasle osobe 20%
Dvoje dece u 1/2 sobi sa jednom odraslom osobom 1xGRATIS+ 1×20%
Dvoje dece u 1/2+1 sobi,sa jednom odraslom osobom 1 x 20% + 1×50%
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10%

1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 20 dana pre polaska.

2. UPLATA NA RATE BEZ KAMATE:

– ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2022. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 20 dana pre polaska.
– ADMINISTRATIVNA ZABRANA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2022. god. sa firmama gde Porto Travel agencija ima ugovor o saradnji.

POGLEDAJTE CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ SUTOMORE

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 198/2021

Sutomore je jedno od najpopularniji mesta na Crnogorskoj obali. Planinski lanci u pozadini, široka peščana plaža i otvoreno more su stvorili klimu kakva se samo može poželeti, i ovde sezona traje od maja do oktobra. Sutomore pripada opštini Bar koja obuhvata preko 30 kilometara obale. Osim Ratca od ostatka nekadašnje kulture nalazimo crkvu Svete Petke u Spičanskom polju. Ovde je i tvrdjava Haj Nehaj koja je izgrađena za vreme Mletačke Republike i za duži vremenski period važila kao neosvojiva tvrdjava. Sutomore je odličano mesto za odmor. Plaža je lepo ogranizovana, a voda je čista. Uz plažu postoje brojni restorani, kafići, prodavnice…