CRNA GORA, DOBRE VODE

APARTMANI LARA S – LETO 2023.

Dobre Vode i apartmanski smeštaj u Lara S apartmanima, garancija su lepog odmora u Crnoj Gori. Ove apartmane, na odličnoj lokaciji, uglavnom rezervišu turisti koji su već boravili u ovim apartmanima. Razlog je vrlo jednostvan, smeštaj takvog kvaliteta po povoljnoj ceni, nije lako pronaći.

Lokacija : Plaža Veliki Pijesak od koje su studio-apartmani LARA-S” udaljeni oko 130 m je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslasticarne, noćni klubovi kao i mini marketi.

Pored slobodnog dela plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilackom službom.

Plažu svakodnevno posećuju turisticki brodići kojima se mogu obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

Lara S apartamni Dobre Vode, poseduju dvorišni deo gde je moguće parkirati automobil, ali naglašavamo da ukoliko svi gosti koji borave u spartmanima, dođu sopstvenim prevozom, u tom slučaju neće biti dovoljno mesto za sve automobile. Dakle, parking postoji, besplatan je ali postoji mogućnost da bude popunjen.

Smeštaj : LARA-S je novoizgradeni objekat, kategorizcije sa 3*- po medunarodnim standardima, poseduje 1/2, 1/3, 1/4studio-apartmane. Lep smeštaj u zgradi novije gradnje, sa komfornim terasama.

Svaki apartman Lara Dobre Vode poseduje sopstveno kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, TV(satelitski program) i većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni komfor i udobnost. Poseduju sopstvene rezervoare tako da se garantuje stalna prisutnost vode.

LARA S, DOBRE VODE – CENOVNIK LETO 2023.

Dobre vode apartmani smeštaj leto 2021 cenovnik

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2023. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 30% od ukupne cene aranžmana.

 

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ CRNA GORA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 69/2020.