VILA BOJANA 3* – BUDVA APARTMANI

CRNA GORA LETO 2023.

Vila Bojana nalazi se u centru Budve, okužena bujnim vrtom i cvećem, nedaleko od autobuske stanice i na 15-tak minuta hoda od mora i plaže ( udaljenost od mora oko 500m).

Smeštaj Vila Bojana: Vila raspolaže dobro. opremljenim sobama i apartmanima.
Sobe imaju klimu, TV, frižider , kupatilo i terasu. Apartmani pored navedenog imaju i kuhinju.

Sadržaji : U sklopu objekta je restoran u kome je moguće naručivati specijalitete po želji, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama, stolovi za stoni tenis, otvoreni bazen sa hidromasažom. Za goste hotela obezbedjen je parking , a snadbevanje vodom je osigurano u toku cele sezone jer objekat ima svoj sopstveni bazen za prikupljanje vode.

JEDNOKREVETNA SOBA
Jednokrevetna soba poseduje balkon i sofu.
Krevet: 1 krevet za 1 osobu
Sadržaji sobe: balkon,pogled na bazen, pogled na planinu, pogled na grad,terasa, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj,kauč, garderober/orman , fen za kosu, toaletni pribor, toalet, tuš ili kada, frižider,peškiri, posteljina, gornji spratovi dostupni su samo stepenicama.

DVOKREVETNA SOBA
Soba nudi balkon, frižider i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem.
Vrste kreveta: 2 kreveta za 1 osobu ili 1 veliki bračni krevet
Sadržaji sobe: balkon, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj, tuš, fen za kosu, toalet, kupatilo, tuš ili kada, frižider.

STUDIO ZA DVE – ČETIRI OSOBE
Studio nudi balkon, mini kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
Vrste kreveta: 1 krevet za 1 osobu, 1 veliki bračni krevet ili 3 kreveta za 1 osobu
Sadržaji sobe: balkon, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj, fen za kosu, toalet, tuš ili kada,čajna kuhinja, frižider.

APARTMAN 4 – 5 OSOBA
Ovaj klimatizovani apartman nudi balkon, potpuno opremljenu mini-kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Takođe sadrži flat-screen TV i 2 sofe na izvlačenje.
Kreveti: 1 kauč na razvlačenje, 1 fotelja na razvlačenje i 1 veliki bračni krevet.
Sadržaji apartmana: balkon, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj, fen za kosu, toalet, kupatilo, čajna kuhinja, frižider, posuđe, ploča za kuvanje.

Besplatan WiFi je dostupan u svim tipovima soba.

Plaža: gosti Vile Bojana mogu koristiti Slovensku Plažu ili plažu Mogren koje su obe udaljene oko 400 m od hotela.Na tim plažama ležaljke i suncobrani nisu uključeni u cenu.

Parking – potrebna je rezervacija, ograničen broj mesta.

Usluga : Doručak, švedski sto.

VILA BOJANA APARTMANI, BUDVA – LETO 2023.

Vila Bojana Budva.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2023. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 30% od ukupne cene aranžmana.

 

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BUDVA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 18/2012

Budva, Kraljica Mediterana - uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad.Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar,turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …