HOTEL ALEKSANDAR 4* – BUDVA

CRNA GORA LETO 2023.


U neposrednoj blizini Turističkog naselja Slovenska Plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja ušuškana je porodična oaza, hotel Aleksandar.

Idealan je za mirne porodične odmore, kongrese i konferencije manjeg obima. Hotel Aleksandar, je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smeštaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije.

HOTEL ALEKSANDAR 4* BUDVA – CENOVNIK LETO 2023.

aleksandar-hotel-budva-leto-2023.

 

Dodatni sadržaji: Parking, koji se doplaćuje, Sef na recepciji hotela, Kozmetički i frizerski salon, Novinarnica, Besplatni wirless Internet na javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, igraonica), Internet centar na recepciji

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto, all inclusive usluga.

Hotel Aleksandar 4* Budva – smeštaj

Sobe i apartmani – Sve sobe su sa balkonom, opremljene klimom, kablovskom televizijom, frižiderom. Svi apartmani su sa terasom i pored komfornog smeštaja poseduju i mini kuhinju. Superior sobe i studio apartmani su u celosti renovirani , sa novim nameštajem i kupatilom.

Hotel Aleksandar sportski i wellness sadržaji

Hotel poseduje savremeno opremljeni mini welness centar, u okviru kojeg se nalaze odlično opremljena gym sala, sauna i whirlpool. Gosti hotela imaju posebne pogodnosti u korišćenju welness sadržaja. Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe organizovana je škola plivanja.

Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. U neposrednom okruženju nalaze se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima , kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Hotel Aleksandar Budva – animacija

Najmlađim gostima je na raspolaganju savremeno opremljena dečja igraonica. Na prostoru od 150 m2 deca će se zabaviti u dečjem lavirintu i baby kutku za najmlađe uz stalni nadzor ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd.. Muzičke večeri sa živom muzikom organizuju se na korzou ispred pansionskog restorana.

U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo hotela ‘’Slovenska plaža’’ otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu koristiti uz određene pogodnosti.

Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike, dečje predstave, basker fest i slično, gde je gostima omogućen besplatan pristup.

All incl. ponuda za leto 2023. uključuje:
• tri obroka u buffet stilu: doručak (od 7- 10h)/ ručak (od 12- 14h) i večera (18- 21h)
• napitak uz obrok
• radno vreme all incl. bara od 10- 24h
• u 11h – sladoled ili nacionalna poslastica (priganice ili palačinke)
• u 16h- kolač ili nacionalni desert ili voće ili palačinka
• nacionalna pića i napici:  vino (crno/ belo); sve vrste sokova; cola, juice, tonic, fanta, ledeni čaj, sve vrste kafa, voda (gazirana/ negazirana);  pivo, likeri (kruškovac i domaći amaro), domaće rakije (loza, domaći rum, vinjak, šljivovica, travka)
• muzički program uživo svaku  noć u baru
• folklorne večeri jednom sedmično
• sportska animacija (aquabic, yoga, pilates, škola plivanja, teretana na otvorenom). Za sve aktivnosti animacije odvojeno su angažovani animatori koji se služe barem Engleskim jezikom
• dečija animacija (igraonica na otvorenom, zatvorena igraonica)
• bazen sa toboganom za decu, dječiji animator

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2023. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 40% od ukupne cene aranžmana

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BUDVA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 18/2012

Budva, Kraljica Mediterana - uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad.Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar,turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …