HOTEL BEČIĆI 2* – BEČIĆI

CRNA GORA LETO 2024.

Hotel „Bečići“** se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 97 soba i 5 apartmana.
Svaka soba ima: klimu, frižider, kablovsku TV i telefon.

U sklopu hotela Bečići 2* se nalazi: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama.

Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana u hotelu Bečići je na bazi polupansiona (doručak,večera – švedski sto)

HOTEL BEČIĆI – CENOVNIK LETO 2024.

Doplata: Soba sa terasom i pogledom na more – 35 € (po sobi) za 9 noćenja/10 dana, Soba sa terasom i pogledom na park – 25 € (po sobi) za 9 noćenja/10 dana

POPUSTI ZA DECU I DOPLATE LETO 2024.:

  • dete do 2 god.– gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu;
  • dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust od 50%;
  • prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god.u zajedničkom ležaju ostvaruje popust od 50%.

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete  u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja kao odrasla osoba.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Bečići-Beograd, boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.3 eur po osobi po danu), individualne troškove.

Zvaničan sajt hotela: www.becici-hotel.com/index.html

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA HOTEL BEČIĆI LETO 2024.:
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po kursu Nbs, na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.

– 30%  od cene rezervisanog smeštaja, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024. – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju

– 30% od cene rezervisanog smeštaja prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija Porto Travel ima potpisan ugovor o sardanji), u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024. – bez uvećanja.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ BEČIĆI

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 222/2021.

Bečići su letovalište udaljeno 4 km od centra Budve. Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Godine 1935. je upravo ona dobila Gran pri u Parizu kao najbolja plaža Evrope i tu slavu ne gubi do danas. Sada su Bečići savremeni turistički centar sa prodavnicama, restoranima, kafeima, barovima i veoma luksuznim hotelima. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom.