HOTEL PRINCESS 4* – BAR

CRNA GORA LETO 2022.

Hotel Princess 4* smešten je u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

Smeštaj: sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na Marinu, plažu i morsku pučinu, na dvorski kompleks ili na planine u zaleđu grada.

Hotel Princess u Baru raspolaže sa 135 soba u kojima su gostima na raspolaganju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef, potreban accesoar i room service. Gosti mogu izabrati sobu sa kupatilom po želji: sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom.

PRVO DETE DO 12 GODINA – LETUJE BESPLATNO,
DRUGO DETE 2-12 GODINA
NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU – POPUST 30%

HOTEL PRINCESS BAR 4* – CENOVNIK LETO 2022.

RANI BUKING POPUST 5% – ZA REZERVACIJE DO 31.05.2022. ZA BORAVKE OD 01.07.2022. DO 16.09.2022. – MINIMALNI BORAVAK 7 NOĆENJA
RANI BUKING POPUST 5% – ZA REZERVACIJE DO 31.03.2022. ZA BORAVKE OD 01.04.2022. DO 01.07.2022. I OD 16.09.2022. DO 31.10.2022. – MINIMLAN BORAVAK 5 NOĆENJA

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj u odabranom tipu smeštaja na bazi usluge polupansion. Obroci se služe po principu samoposluženja. U slučaju manjeg broja gostiju obroci se služe a la card.
Besplatno korišćenje unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena.
Besplatno korišćenje fitness centra.
Slobodan ulaz na hotelsku plažu (jun-septembar).
Besplatan parking u skladu sa raspoloživosti kapaciteta.

HOTEL PRINCESS 4* BAR DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,5 eur/dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 0-12 godina 0,5,00 eur/dan
Ručak – deca i odrasle osobe 14,00 eur osoba/dan
Krevetac za bebu 5,00 dnevno
Uvećanje za kraći boravak od navedenog u tabeli – 20%

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Jedno dete do 7 godina u pratnjji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, na zajedničkom ležaju – besplatno
Jedno dete 7-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, na zajednuičkom ležaju popust 50%
Prvo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju u sobi – besplatno; drugo dete popust 30%
Jedno dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju u sobi popust 30%
Dvoje dece 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u spojenim sobama po 20% popusta
Jedno dete 2-12 godina na osnovnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe popust 20%
Dvoje dece 2-12 godina na zajedničkom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe, prvo dete besplatno, drugo popust 20%
Dvoje dece 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – prvo dete na osnovnom ležaju popust 20%, drugo dete na pomoćnom ležaju popust 40%
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju popust 10%

NAPOMENA HOTEL PRINCESS 4* BAR:
Prilikom dolaska obavezno je polaganje depozita od 50,00 eur po sobi.

Hotel Princess 4* sadržaji: u restoranima gosti mogu uživati crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, gde se gosti mogu osvežitimnogobrojnim napicima i poslasticama.

U Wellness i Spa centru, rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za lepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaji biće pravi lijek za zdravlje i lepotu. Fitness centar hotela Princess ima savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje i sprave za skijanje.

Plaža: šljunkovitu gradsku plažu deli samo šetalište od hotela ( širine oko 5 m). Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

Ishrana: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge koja je navedena u cenovniku.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noću: odrasli – 1.5€, deca od 12-18 godina – 0.9€, deca do 12 godina – 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe ili apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Boravak na bazi broja noćenja uplaćenih usluga.
Napuštanje soba ili apartmana do 10.00 sati. Povratak  sa destinacije sopstvenim prevozom.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u celosti do polaska ili na rate, putem administrativne zabrane ili čekovima, zaključno sa 15.12.2022. bez kamate! Prilikom rezervacije, obavezna uplata akontacije od 30% od ukupne cene aranžmana.

POGLEDAJTE NAŠU CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJ CRNA GORA

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora OTP broj 198/2022.

Bar, grad sunca i zelenila. Iako lučki grad, zadivljuje čistoćom i sredjenim zelenim površinama. U svom okruženju ima veliki broj atrakcija. Stari Bar jedno od najstarijih utvrdjenih naselja na jugoistočnoj obali Jadranskog mora. U podnožju ovog drevnog grada živi više od 2000 godina jedna od najstarijih maslina na svetu- Stara maslina na Mirovici. Zbog svoje klime i položaja predstavlja pravo mesto za odmor. Sa plažama koje se prostiru sve do sutomorskih strana, značajan je turistički centar.